Wedstrijden & toernooien

Wombats Familietoernooi 2018

Op zaterdag 1 september 2018 is weer het befaamde Wombats familietoernooi, ook wel de EO-familiedag! Wombats mobiliseren hun vrienden, groupies van hun partners, buren, kinderen en geloofsgenoten en vormen dat blijmoedige dreamteam waarmee ze opnemen tegen de teams van mede-Wombats!

Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom op ons sportpark Weltevreden in De Bilt om zich in te schrijven en het inschrijfgeld te betalen. Wij verzorgen geen lunch, maar wel koffie, thee en lekkers. De kantine is de gehele dag geopend voor versnaperingen, en ook de organisatie trakteert op een versnapering.

Om 12:15 uur zal er voor de beginners een korte softbal-clinic worden gegeven met wat simpele oefeningen, vooral om wat bal- en knuppel gevoel te krijgen. De wedstrijden starten om 13:00 uur. Het wedstrijdschema wordt op de dag zelf bekend gemaakt, maar we weten al dat de finalewedstrijd om 17.30 uur wordt gespeeld. Aansluitend vinden de prijsuitreiking en een BBQ plaats.

Deelname aan de dit festijn kost € 10,- per persoon. Deelname aan alleen het dagprogramma kost € 5,-; deelname aan alleen de BBQ kost € 10,-.

Wij hebben een pinautomaat in de kantine, maar voor deelname graag gepast geld meenemen.