Privacyverklaring

Privacyverklaring 2018

UHSV The Wombats, gevestigd aan Voordorpsedijk 73, 3737 BM De Bilt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.wombats.nl
Cambridgelaan 351
3534 DX Utrecht
+31641036858

Persoonsgegevens die wij verwerken

UHSV The Wombats verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via secretaris@wombats.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

UHSV The Wombats verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

UHSV The Wombats neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van UHSV The Wombats) tussen zit. UHSV The Wombats gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
Sportlink Services BV (https://www.sportlink.nl/privacyverklaring/), voor leden- en competitieadministratie door de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB). Hierdoor kunnen leden meedoen aan competities georganiseerd door eerder genoemde bond. De persoonsgegevens die hiervoor worden gebruikt zijn:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– E-mailadres

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

UHSV The Wombats bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieƫn) van persoonsgegevens:

 

Categorie Bewaartermijn Reden
Voor- en achternaam 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Ter verificatie met de bond
Geslacht 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Ter verificatie met de bond
Geboortedatum 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Ter verificatie met de bond
Adres 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Ter verificatie met de bond
Telefoonnummer 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Om (ex)-lid te kunnen contacteren voor eventuele festiviteiten (toernooi, familiedag, lustrum)
E-mailadres 24 maanden na de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar het lid voor het laatst ingeschreven staat. Om (ex)-lid te kunnen contacteren voor eventuele festiviteiten (toernooi, familiedag, lustrum)

Delen van persoonsgegevens met derden

UHSV The Wombats verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. UHSV The Wombats blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

UHSV The Wombats gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door UHSV The Wombats en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar secretaris@wombats.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

UHSV The Wombats wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

UHSV The Wombats neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of

Website 2018

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics met als doel de bereikbaarheid van onze website te verbeteren. Google Analytics geeft ons inzicht in waar onze bezoekers vandaan komen (provincie) en welke pagina’s het meest bezocht worden. De volgende stappen hebben wij ondernomen om jouw gegevens te beschermen:
1. The Wombats heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google conform de AVG-regulaties.
2. Ip-adressen van bezoekers op onze website zijn geanonimiseerd.
3. Gegevens delen met Google is uitgeschakeld.
4. Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
5. Bezoekersgegevens worden na 14 maanden automatisch verwijderd door Google Analytics.

Mailchimp – Nieuwsbrieven

Leden kunnen zich aanmelden voor onze periodieke nieuwsbrief. Voor het samenstellen van onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van de online tool ‘Mailchimp’. Als jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt je doorgestuurd naar een persoonlijke instellingen pagina waar jij je voor-, achternaam en emailadres kan opgeven/aanpassen. De gegevens worden vervolgens opgeslagen in een mailinglijst op de website van Mailchimp. Wij kunnen jou in het vervolg meenemen in de nieuwsbrief rondes!

Ninja Forms – Aanmeldformulieren

Op onze website maken wij gebruik van de ‘Ninja Forms‘ -plugin. De ingevulde persoonsgegevens worden enkel voor administratieve doeleinden gebruikt en nooit zonder jouw toestemming gedeeld met personen en/of derden.

Welke gegevens wij opvragen:

1. Naam, Geboortedatum & woonadres:
Deze gegevens hebben wij nodig om jou als persoon te identificeren en de inschrijving bij de Koninklijke Nederlandse Base- en softbal Bond te voltooien.

2. Telefoonnummer & Email-adres:
Hiermee geef je ons de mogelijkheid om contact met je op te nemen voor het voltooiden van jouw inschrijving/aanmelding.

3. De opties ‘Ik wil mij aanmelden voor’ & Team:
Met deze optie geef je aan of je wedstrijd-, dubbel, niet-spelend of trainingslid wilt worden. En of je wilt gaan honk- of softballen.

4. De optie ‘Ik ben student’:
Voor studenten hebben wij een speciale regeling met Olypos, waardoor studenten met korting bij ons kunnen spelen. Vink deze optie aan en wij zorgen voor de inschrijving bij Olympos.

5. De opties ‘Ik heb The Wombats gevonden via’:
Deze gegevens gebruiken wij voor promotiedoeleinden. Graag komen wij te weten hoe we gevonden worden en via welke kanalen wij onze leden binnen halen šŸ™‚

Verwerking van de gegeven / worden deze opgeslagen?

Ingevulde gegevens worden direct per email naar onze secretaris verzonden. Dit betekent dat er geen kopieƫn van de ingevulde gegevens op onze website bewaard worden. Na het verwerken van de persoonsgegevens in onze ledenadministratie wordt de email verwijderd.

Roosters

Via de pagina Roosters kunnen onze leden middels een wachtwoord, die jaarlijks veranderd, hun diensten voor het seizoen inzien. De diensten bevatten de volgende informatie: Tijd & datum, Omschrijving van de dienst, Het team waardoor de dienst wordt uitgevoerd met de voornaam van de uitvoerende persoon. Het rooster wordt aan het einde van het seizoen van de website verwijderd.

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!
Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Bekijk onze SponsorKliks pagina via ‘deze link‘.