Commissies

Elk jaar zetten onze vrijwilligers zich in om The Wombats in topvorm te houden. Zo hebben we voor de belangrijkste thema’s commissies opgericht.

Foto van de Dubbelspel commissie

Dubbelspel-commissie

Deze commissie houdt zich bezig met het reilen en zeilen binnen de Stichting Dubbelspel: daar waar Wombats en Centrals samen hun zaakjes regelen.

Foto van de materiaal commissie

Pakken- en materiaalcommissie

Wij zorgen ervoor dat elk team over genoeg deugdelijk materiaal beschikt. En bij ons kun je terecht voor je mooie zwart-gele outfit.

Foto van de Phas commissie

Phascommissie

De Phas is het niets ontgaand, niemand ontziend en digitaal verenigingsblad van de Wombats. Voor je het weet zie je daarin een totaal uit het verband gerukte uitspraak in de vorm van een ‘vochtig viltje’ verschijnen. Niemand is veilig voor de Phas-commissieleden, maar je kunt ze wel paaien met spontane kopij.

Foto van de Promotie commissie

PR-commissie

Elk jaar staan de Wombats op de sportmarkt tijdens de UIT-dagen. Daarnaast worden de nieuwste communicatiemiddelen ingezet: facebook, twitter. En natuurlijk de bekende studentenblaadjes waar altijd wel een ukje in geplaatst kan worden. Verder nog wat oude buttons en posters opgediept, en vergeet de gigantische Wombatsvlaggen niet. Kortom… de pr-cie draait op volle toeren.

Foto van de technische commissie

Technische Commissie

In de TC zitten wijze mannen en vrouwen die over het lot van de teams vergaderen. Meerdere keren per jaar steken ze de koppen bij elkaar om een zo goed mogelijke teamindeling te bedenken.

Wombats toernooi Retro Gaming 2017

Toernooicommissie

Over het algemeen het meest memorabele moment van het Wombatsjaar én het begin van het seizoen. Want eind maart gaan we elk jaar de wei in met een spectaculair toernooi.
Na de onvergetelijke edities;
2019 – ‘Sunshine & Rainbows’
2017 – ‘Retro Games’
2016 – ‘Glittergladioaluh & Mafklappers’
2015 – ‘Apres ski’
2014 – ‘Wombreros!’
2013 – ‘Fabulous Las Wombats’!
2012 – ‘Er was eens…’
2011 – ‘Temptation Weiland’

Webcommissie

De Webcie is altijd op zoek naar nieuwe foefjes om de website mooier en beter te maken. Alle feedback en tips zijn welkom!