Nieuws

Laatste update: 11 mei 2020, 15:42 uur.

Op deze pagina lees je de laatste ontwikkelingen omtrent Corona (COVID-19) en hoe deze invloed heeft op de Wombats.

Het nieuws van de laatste persconferentie heeft wederom verdere gevolgen voor The Wombats. We blijven de KNBSB nauwlettend in de gaten houden omtrent de richtlijnen voor het honk- en softbalseizoen. De KNBSB volgt hierin het NOC-NSF.

Naar aanleiding van het laatste nieuwsbericht van de KNBSB, zijn in ieder geval de volgende punten op dit moment van belang voor The Wombats:

Evenementen

Alle geplande Wombats evenementen zijn tot 1 september 2020 definitief afgelast.

Trainingen

Alle honk- en softbal trainingen zijn per 11 mei 2020 weer hervat.
Bekijk hier de actuele trainingstijden.

Alle trainingen zijn aangepast aan de maatregelen rondom Corona. Deze maatregelen zijn terug te lezen in een speciaal opgesteld document: Trainingen en Corona (COVID-19).

Competitiewedstrijden

Alle competitiewedstrijden zijn door de KNBSB officieel tot nader bericht vooralsnog geannuleerd. Zodra de KNBSB de wedstrijden weer in gang mag en kan zetten, hanteren zij hier minimaal drie weken aan benodigde voorbereidingstijd voor.

Kantine en velden

De velden van de The Wombats zijn enkel geopend tijdens de officiΓ«le trainingstijden. Dat betekent dat het op geen enkele wijze is toegestaan om op eigen initiatief de velden te betreden, buiten deze tijden om.

De kantine blijft vooralsnog tot nader bericht gesloten.

Contributie

We begrijpen dat er door Corona ook vragen zijn over de contributie van dit jaar. De Wombats blijft dit jaar de contributie innen zoals normaal. Hiermee volgen wij als club het advies van zowel de KNBSB als het NOC-NSF. Dit betekend dus dat wanneer je de contributie dit jaar nog niet betaald hebt, je deze nog verschuldigd bent aan de Wombats. Voor onze club blijven, helaas, de kosten ook doorlopen zoals normaal, waardoor wij genoodzaakt zijn ook onze contributie te blijven innen.

Heb je door de Corona omstandigheden problemen hebben met het betalen van de contributie, of mocht je verdere vragen hebben die te maken hebben met de contributie, neem dan vooral contact via penningmeester@wombats.nl.

Vragen?
Wanneer er meer informatie rondom de situatie bekend wordt, zullen wij je hier door middel van e-mail en deze pagina op de hoogte stellen.
Bij vragen kun je uiteraard contact opnemen via secretaris@wombats.nl.

Nieuws

Het was weer een mooie dag vol actie in de slagkooi!
Kon jij er ook niet genoeg van krijgen? Check het inschrijfformulier voor de gratis proef trainingen πŸ™‚ –> https://wombats.nl/training/