Commissies, Van de Phasredactie, Van het bestuur

Even het bestuur voorstellen: Nathalie

 

Nathalie

Tja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan natuurlijk heel simpel een opsomming geven van alles wat er op mijn paspoort staat, maar daar zit niemand op te wachten. Dus dan maar een (leuke) anekdote over hoe ik bij de Wombats terecht ben gekomen

 

Het was een warme zomerdag, augustus 2011. Als aankomend eerstejaarsstudent Engels was ik een van de vele UITlopers dat jaar. Het was woensdagochtend en na twee dagen vol activiteiten en feesten stonden er nu serieuze dingen op het programma, met als hoogtepunt de sportmarkt bij Olympos. Afkomstig uit het gehucht Nijkerkerveen was ik in de veronderstelling dat er bij mij in de buurt nauwelijks tot geen sportverenigingen zaten, dus zocht ik mijn heil in Utrecht. Na een lange oriëntatiefase was ik tot de conclusie gekomen dat softbal toch echt wel mijn sport was. Vol enthousiasme ging ik op zoek naar iemand die mij meer kon vertellen over The Wombats. Met de belofte de gezelligste honk- en softbalvereniging voor (oud)studenten te zijn, leek mij dit de beste keus. Na een kort gesprek met een van de Wombats besloot ik me aan te melden voor de introductietraining.

 

In september was het dan zo ver. Op een kille woensdagavond stond ik samen met vele andere paraat om te beginnen aan mijn eerste softbaltraining bij de Wombats. Na een stevige warming-up was het tijd voor wat gooi- en vang oefeningen. Ik werd samen met twee anderen gekoppeld aan Janneke die ons alles vertelde over de Wombats. Daarna volgde de slagoefeningen en een afsluitend wedstrijdje. Na afloop was er een drankje en konden we ons bij Sanne inschrijven. Nog enigszins aarzelend heb ik het formulier mee naar huis genomen om me vervolgens drie dagen later via de site in te schrijven voor de wintertraining.

 

Tijdens mijn tweede seizoen ben ik gevraagd om secretaris te worden van deze mooie vereniging. Na lang wikken en wegen heb ik daar ja op gezegd en dat doe ik inmiddels al bijna anderhalf jaar met heel veel plezier. Inmiddels zit ik in mijn derde seizoen en heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt dat ik lid ben geworden.