Nieuws

Corona (COVID-19): maatregelen verlengt tot 6 april en 6 juni

Laatste update: 27 maart 2020, 10:35 uur.

Op deze pagina lees je de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en hoe deze invloed heeft op de Wombats.

De getroffen maatregelen, welke bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie op maandag 23 maart, heeft helaas verdere gevolgen voor The Wombats. We blijven de KNBSB nauwlettend in de gaten houden omtrent de richtlijnen voor het honk- en softbalseizoen. De KNBSB volgt hierin het RIVM.

Naar aanleiding van het laatste nieuwsbericht van de KNBSB, zijn in ieder geval de volgende punten op dit moment van belang:

Evenementen

Alle geplande Wombats evenementen zijn tot 1 juni 2020 definitief afgelast.

Kantine en velden

Alle sportclubs en sportvoorzieningen zijn in ieder geval tot en met 6 april gesloten, zo ook The Wombats. Daarmee staat tevens het verbod om onze velden open te stellen. Dat betekent dat het op geen enkele wijze is toegestaan om op eigen initiatief de velden te betreden, om bijvoorbeeld een potje te ballen.

Trainingen en competitie

Wat betreft de trainingen en competities wordt uiterlijk 6 april door de KNBSB besloten of die weer kunnen starten of dat de maatregel verlengd wordt.

Vragen?
Wanneer er meer informatie rondom de situatie bekend wordt, zullen wij je hier door middel van e-mail en deze pagina op de hoogte stellen.
Bij vragen kun je uiteraard contact opnemen via secretaris@wombats.nl.