Nieuws

Corona (COVID-19): trainingen weer hervat, competitie nog opgeschort

Laatste update: 25 maart 2021, 23:20 uur.

Op deze pagina lees je de laatste ontwikkelingen omtrent Corona (COVID-19) en hoe deze invloed heeft op de Wombats.

Het nieuws van de laatste persconferentie heeft wederom verdere gevolgen voor The Wombats. We blijven de KNBSB nauwlettend in de gaten houden omtrent de richtlijnen voor het honk- en softbalseizoen. De KNBSB volgt hierin het NOC-NSF.

Naar aanleiding van het laatste nieuwsbericht van de KNBSB, zijn in ieder geval de volgende punten op dit moment van belang voor The Wombats:

Trainingen hervat

Alle honk- en softbal trainingen zijn per 28 februari 2021 hervat. De trainingen vinden plaats op basis van inschrijving.

Informatie over de invulling van de trainingen lees je in het trainingsschema.

Competitie nog opgeschort

De honk- en softbal competitie voor seizoen 2021 is tot nader bericht van de KNBSB opgeschort. De jaarlijkse team inschrijvingen bij de KNBSB voor seizoen 2021 zijn uitgevoerd, zodat de competitie in ieder hervat kan worden wanneer dat is toegestaan.

Wedstrijden met teams van andere verenigingen zijn in ieder geval afgelast tot en met dinsdag 20 april.

Meer informatie over het hervatten van de competitie kun je terugvinden op de website van de KNBSB.

Oefenwedstrijden

De oefenwedstrijden die tot en met 20 april 2021 ingepland stonden, zijn daarom afgelast. De oefenwedstrijden ná 20 april 2021 blijven vooralsnog ingepland staan, mits de maatregelen dat toestaan. Een actueel overzicht van alle oefenwedstrijden vind je in schema met oefenwedstrijden.

Kantine

De kantine en daarmee ook de kleedkamers, douches en WC’s zijn dicht. Kom dus omgekleed naar het veld en neem je eigen flesje water mee (de buitenkraan is mogelijk afgesloten).

Contributie

We begrijpen dat er door Corona ook vragen zijn over de contributie van dit jaar. De Wombats blijft dit jaar de contributie innen zoals normaal. Hiermee volgen wij als club het advies van zowel de KNBSB als het NOC-NSF. Dit betekend dus dat wanneer je de contributie dit jaar nog niet betaald hebt, je deze nog verschuldigd bent aan de Wombats. Voor onze club blijven, helaas, de kosten ook doorlopen zoals normaal, waardoor wij genoodzaakt zijn ook onze contributie te blijven innen.

Heb je door de Corona omstandigheden problemen hebben met het betalen van de contributie, of mocht je verdere vragen hebben die te maken hebben met de contributie, neem dan vooral contact via penningmeester@wombats.nl.

Vragen?
Wanneer er meer informatie rondom de situatie bekend wordt, zullen wij je hier door middel van e-mail en deze pagina op de hoogte stellen.
Bij vragen kun je uiteraard contact opnemen via secretaris@wombats.nl.